om mig

Hej!
Mitt namn är Linnea, jag är 19 år och är nybliven student efter att ha tagit studenten i våras. Jag har gått samhällsprogrammet med inriktning på samhälls, och har nu sökt in på högskola inom programmet hälsovägledning. Jag är intresserad av träning och hälsa, mode och skönhet, musik och att skriva, vilket betyder att det är ungefär det jag kommer skriva om i min blogg. Dock försöker jag lägga fokus på hälsa och vad hälsa är för mig, och vad jag tycker ingår i det.

Jag har bloggat fram och tillbaka i ungefär 4 år, men nu kände jag att jag vill satsa på bloggandet igen. Dels för att skriva bara för min del, men också för att inspirera andra. Bilderna jag tar själv fotar jag med min Nikon D60, och om jag använder mig av bilder som inte är mina egna går det alltid att klicka på bilden för att komma till källan. Jag hoppas ni gillar det ni läser! Har ni funderingar, tveka inte på att kommentera. Kram!

Besök gärna min tumblr som går i samma namn: WWW.WHATDOSENTKILLLYOU.TUMBLR.COM

P.S. Bloggen behöver fortfarande finslipas lite, så allt är inte riktigt som det ska ännu hehe. Det fixas allt eftersom.

Kommentarer
Postat av: CLAES

Nej mene! sedäe sedär! 8D

2012-06-23 @ 20:45:43
URL: http://sugomi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0